Gyakran Ismételt Kérdések - Flash Rent
Győr | Mosonmagyaróvár | Sopron | Csorna | Tatabánya
H - P 08.00 - 17.00

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen gépjárműveket tudok bérelni/lízingelni Önöknél?

A cégcsoportunk által forgalmazott négy márkán kívül más gépjárművek is beszerezhetőek készletről, illetve fiatal használt autók is bérbe vehetők cégünktől.

Milyen szállítási határidővel kell számolni?

Márkafüggő a felvehető gyártási rendelés mennyisége.

Mit jelent az operatív lízing?

Az operatív lízing /tartós bérlet olyan gépjármű finanszírozási forma, amelyben egy szakképzett, hozzáértő cég üzemelteti ügyfele járműveit, ellátva a beszerzéssel és az üzemeltetéssel kapcsolatos valamennyi feladatot.
A bérleti konstrukció legfontosabb tulajdonsága, hogy a céges gépjárművekkel kapcsolatos adminisztratív és operatív teendőket erre szakosodott flottakezelő cég intézi. Ezzel a Bérlő cég pénzt, időt, energiát és emberi erőforrást takarít meg!

Mit tegyek, ha káresemény történik?

A káresemény bekövetkezését követő 1 munkanapon belül, munkanapokon 8 és 17 óra között, az alábbi elérhetőségeink valamelyikén vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal. Ezt követően szakképzett kollégáink megkezdik a káresemény rendezését.
Telefonszám: +36-70-450-11-11
e-mail cím: info@flashrent.hu

Van lehetőségem a bérleti szerződés lejárta előtt lezárni a szerződésem?

A bérleti szerződés lejárata előtt történő szerződés lezárás feltételeit, alap esetben bérleti szerződésünk tartalmazza. Egyedileg megkötött szerződések esetén, az alábbi elérhetőségeken érdeklődjön kollégáinknál az egyedi testreszabott feltételekről.
Telefonszám: +36-70-450-11-11
E-mail cím: info@flashrent.hu

Várható árcsökkenés az autó piacon?

Az EUR/Forint árfolyam változása és a szigorúbb környezetvédelmi szabályozások miatt áremelkedés várható.

Mi a maradványérték?

A maradványérték, egy adott gépjármű, rendeltetés szerű használata mellett, futásteljesítmény és futamidő alapján, az adott aktuális piaci körülmények figyelembevételével megállapított jövőbeni értékesítési érték. Kollégáink, minden esetben nagy szakértelemmel kalkulálják ki ezen értéket, mely biztosítja, hogy szerződés szerinti teljesítés esetén maradványérték-kockázat ne keletkezzen. A maradványérték meghatározását számos tényező befolyásolja: a gépjármű márkája és típusa, új értéke, értéktartása, keresettsége, felszereltsége, a bérlet futamideje és a futásteljesítmény. A Flash Rent Kft. minden esetben fix (garantált) maradványértékkel számol, így ebben az esetben, amennyiben a futamidő végén a gépjármű állapota megfelelő, és a szerződésben meghatározott kilométer futástól nincs jelentős eltérés, úgy a futamidő végén további elszámolási kötelezettség nem keletkezik.

Mit foglal magába a flottakezelési díj?

Ügyfeleink minden esetben egyénileg, vállalkozásukra szabottan állíthatják össze flottakezelési csomagjaikat. Legyen szó szervizelési, gumi beszerzési és raktározási, cserautó biztosítási, hozom-viszem, assistance, GPS szolgáltatásokról, Ön rugalmasan alakíthatja vállalkozása igényeire, hogy melyeket szeretné igénybe venni. A választott szolgáltatásokat kalkulációt követően beépítjük kedvező havidíjainkba. A Flash Rent Kft. az általa nyújtott szolgáltatások esetén, a beszállító és szolgáltató partnerektől kapott kedvezmények továbbadja flotta partnerei részére, ezzel is biztosítva, hogy Ön és vállalkozása mindenkor kedvező körülmények között és költséghatékonyan üzemeltethesse gépjármű flottáját.
Tartósbérlet igénybevétele esetén alap csomagunk az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza.
– gépjármű használatának díja (beszerzési és forgalomba helyezési költségek)
– kötelező felelősség biztosítás
– CASCO biztosítás
– Cégautó adó

A közúti ellenőrzés során, hogy tudom igazolni a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződésem?

Partnereink részére, a kötelező gépjármű-felelősség biztosítási szerződés díjának rendezettségét tanúsító díjfizetési igazolást, valamint a nemzetközi zöldkártyát, minden esetben a biztosító társaságtól történő beérkezéstől számítottan haladéktalanul továbbítjuk. Önöknek nincs más dolga, mint a dokumentumokat kinyomtatást követően a forgalmi engedélyben elhelyezzék.