Szolgáltatások - Flash Rent
Győr | Mosonmagyaróvár | Sopron | Csorna | Tatabánya
H - P 08.00 - 17.00

Szolgáltatások

Beszerzési tanácsadás

Kollégáink és cégcsoportunk több mint 25 éves tapasztalatával, szakmailag támogatjuk döntésének meghozatalát.

Mely márka, mely modelljének, mely változatát válassza és mind ezt milyen áron?

Segítünk Önnek és Vállalkozásának eligazodni a folyamatosan változó gépjármű piacon.

Céges gépjármű beszerzés alkalmával felmérjük Ön és Vállalkozása igényeit. A felmért igények alapján munkatársaink a legmegfelelőbb márka, modell, felszereltségi szint, költség kombinációra tesznek javaslatot. A kiválasztási folyamat során kiemelt figyelmet szentelünk a TCO (teljes életciklusköltség) meghatározására, hogy optimalizáljuk Vállalkozása költséghatékonyságát. Mivel cégcsoport szinten, nem csak flottakezeléssel, hanem bizonyos márkák esetében kereskedelemmel is foglalkozunk, így belülről ismerjük a gépjármű értékesítési piacot. Ennek köszönhetően minden esetben az elérhető legnagyobb kedvezmény szinteket biztosítsuk szolgáltatásainkban partnereinknek.

Döntését követően, megrendeléstől a gépjármű birtokba adásáig felmerülő adminisztrációt és teljes körű ügyintézést kollégáink végzik, így Önnek marad ideje a vállalkozása szempontjából valóban fontos teendők intézésére.

Ajánlat kérése

Biztosítás és kárügyintézés

Flottakezelt gépjárműveink bérleti díja minden esetben tartalmazza a kötelező felelősség biztosítás, valamint a CASCO biztosítás díját. Minden autónk esetében alkusz kapcsolatainkon keresztül a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást biztosítjuk ügyfeleink részére. A biztosítási alkuszaink által részünkre biztosított kedvezményeket teljes egészében tovább adjuk partnereink részére.

Amennyiben baleset éri gépjárművét szakértő kollégáink átfogóan elvégzik a kárrendezést. Töréskár esetén Assistance szolgáltatás keretében a gépjárművet szakszervizünkbe szállítjuk.

Ajánlat kérése

Segélyszolgálat, Assistance

Fontos a biztonság Ön és vállalkozása számára? Assistance szolgáltatásunk igénybevételével biztos lehet abban, hogy egy nem várt meghibásodás, vagy baleset esetén a nap 24 órájában az év minden napján ott leszünk Ön mellett és segítünk. Igény esetén nem csak Magyarországra, hanem akár egész Európára terjedően nyújtjuk szolgáltatásunkat. Amennyiben a gépjármű önerőből képtelenné válik a közlekedésre, a helyszínre a hiba okától függően trélert vagy szerviz autót küldünk. Amennyiben a helyszínen a gépjármű javítása nem lehetséges, abban az esetben az autót a legközelebbi szervizbe, igény esetén a lakhelyhez, vagy telephelyhez legközelebbi szervizbe szállítjuk. További igény esetén a megkezdett út folytatásához csere autót biztosítunk.

Ajánlat kérése

Karbantartás, javítás, karosszéria munkák

Az időszakos karbantartásokkal, esetleges nem várt meghibásodásokkal, vagy műszaki kárral járó balesetek bekövetkezése esetén, a javítási munkákkal kapcsolatos ügyintézést teljes egészében munkatársaink végzik. Flotta fenntartóként és kezelőként számunkra is fontos és partnereinkkel együtt közös érdekünk, hogy az üzemeltetett gépjárművek minden esetben megbízhatóan, a javítási munkálatok elvégzéséhez szükséges legkisebb idő kiesést követően mozgásban lehessenek és elláthassák napi feladatukat. Cégcsoportunk ennek érdekében, 5 telephelyen 50 szerviz-, és 20 karosszéria javító és fényező álláshelyjel rendelkezik, így biztosítva a gépjárművek szakszerű és gyors javítási munkáinak elvégzését. Mivel a szerviz háttér cégcsoporton belül megoldott, így ez nem csak a kiemelkedő minőségre és gyorsaságra garancia, hanem az így elérhető kedvezményes szerviz költségek a bérleti díjakban is megjelennek, ez által is csökkentve Ön és vállalkozása pénzügyi terheit.

Szervizeink a javítások folyamán minden esetben gyári alkatrészek felhasználásával maximalizálják a gépjármű biztonságos és hosszú távú probléma mentes használatát.

Ajánlat kérése

Csere autó szolgáltatás

Előre nem tervezhető technikai meghibásodás, melyet nem lehet 24 órán belül kijavítani, vagy balesetből adódó elhúzódó javítás hátráltatja gépjárműve mozgásban tartását. Csere autó szolgáltatásunk igénybevétele esetén ez sem lehet akadály. Akár a bérleti konstrukcióba építve, akár egyedi igények alapján mozgásban tartjuk vállalkozását. Legyen szó napon belüli javítások okozta idő kiesések áthidalásáról, vagy több napra, esetleg több hétre történő csere biztosításáról, szolgáltatásunk igénybevétele esetén biztosan nem kell lemondania egyetlen találkozót sem.

Ajánlat kérése

Flotta management

Szeretné, ha a havi költségekről készült számla és kimutatás gyorsan és elektronikusan hozzáférhető legyen? Vagy akár szeretne kiegészítő szolgáltatást, vagy szerviz bejelentkezést igénybe venni gyorsan és egyszerűen? Elektronikus ügyintézési felületünkön mindez gyorsan és egyszerűen lehetséges. A gépjárművekkel kapcsolatos ügyeit kényelmesen, néhány kattintással saját irodájából, vagy akár otthonról is kézben tarthatja. Kiegészítő szolgáltatásként GPS nyomkövetés, flotta költség riport is igénybe vehető.

Ajánlat kérése